Varkenshaas met spek en salie

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd in de lengte van de varkenshaasjes een inkeping. Hak 4 takjes salie heel fijn en meng door de roomkaas. Boen de citroen schoon en rasp de schil fijn. Roer de citroenrasp ook door de roomkaas. Verdeel het roomkaasmengsel over de inkepingen.
  • 2 Vouw met vlees dicht en wikkel plakjes ontbijtspek om de varkenshaas, zet vast met cocktailprikkers.
  • 3 Verhit de boter in de pan en bak de varkenshaas rondom in ca. 15 minuten bruin en gaar. Laat 5 minuten afgedekt rusten.

Varkenshaas met spek en salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept