- Laat de runderreepjes oppervlakkig ontdooien en dep droog. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Snij de champignons in schijfjes en de kerstomaten in "},{"@type":"HowToStep","text":"2."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Verwijder de pitjes en witte zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in fijne reepjes."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Snij de wortel met een dunschiller in fijne linten."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Snipper de koriander, het citroengras en de munt fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Rasp de gember."},{"@type":"HowToStep","text":"11.