STOOFPOTJE VAN ZOMERGROENTEN MET KAASBURGER

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2
    - Verdeel de paprika's in vier, verwijder de zaadlijsten en pitjes, en snij in blokjes.
  • 3
    - Snij de courgettes en de aubergine in blokjes.
  • 4
    - Snij de rode uien en de lente-uitjes in stukjes.
  • 5
    - Laat de kikkererwten uitlekken.
  • 6
    Voorbereiding
  • 7 (20 min.)
  • 8 Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de ui, de paprika, de courgette en de aubergine 2 min. al roerend. Voeg het paprikapoeder, de oregano, de basilicum, de lente-uitjes en 1 dl water toe. Dek af en laat 10 min. sudderen. Roer af en toe om.
  • 9 Voeg de kerstomaatjes, de kikkererwten, de suiker en het citroensap toe en laat 6 min. sudderen. Kruid met peper en zout en meng er de diepgevroren kervel onder.1
  • 0 Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de kaasburgers aan beide kanten goudbruin.1
  • 1 Afwerking1
  • 2 Dien de groenten op met de kaasburgers. Geef er rijst, couscous of pasta bij.1
  • 3 Tip1
  • 4 Kooktip1
  • 5
    - Geef deze groenteschotel een zuiderse afwerking met olijven, feta of stukjes gedroogde tomaat.1
  • 6
    - In plaats van kervel kan u fijngesnipperde verse basilicum of peterselie nemen

STOOFPOTJE VAN ZOMERGROENTEN MET KAASBURGER is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vrolijke mini-cheeseburgers met cheddar
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bacon-kaasburger
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept