Zoek
Tagliata van witblauw
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gram witblauw rundsbiefstuk
2 courgettes
2 teentjes knoflook
1 grote ui
2 eetlepels bruschettakruiden
1/2 citroen - sap
50 gram manchego
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie
versgemalen zwarte peper
zeezout
Bereiding
1
Hak de knoflook en ui fijn en fruit ze gaar en bruin. Blus met de balsamicoazijn.
2
Voeg de bruschettakruiden toe en kruid met peper en zout. Neem van het vuur en roer er 2 eetlepels olijfolie doorheen.
3
Bestrijk het vlees met de marinade.
4
Warm de grill of grillpan op. Gril het vlees om en om, in totaal 5 minuutjes. Laat het vlees na het grillen 5 minuten rusten.
5
Giet intussen de resterende marinade en het sap van een halve citroen in een pan en laat even inkoken.
6
Snijd de courgette in lange slierten en haal even door de marinade. Neem van het vuur en schik op een bord.
7
Snijd het vlees in dunne plakken en schik ze op de courgettespaghetti. Schaaf er de manchego over, kruid met versgemalen peper en serveer.
Tagliata van witblauw is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk tagliata
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept