2 Snij de tomaten in dunne schijfjes en zet deze klaar.
3 Snij mozzarella en aardappelen in schijfjes.
4 Kuis de aubergines en snijd in blokjes.
5 Zet 1/2 uur in koud water met flink wat zout, zodoende het ranzige uit de aubergine trekt.
6 Bak daarna de aubergine op met olijfolie en flink wat paprikapoeder erop en laat gedurende 8 min. onder een gesloten deksel stoven op een laag vuur. Zet opzij.
7 Neem een ajuin en wat look en stoof aan, bak hierop het gehakt rule, en doe na het rule bakken een fles tomatenpassata erbij en laat 10 min. sudderen.
8 Neem een vuurvaste schotel en strijk deze in met olijfolie.
9 Bedek de bodem met schijfjes aardappel, bestrooi met peper.1
0 Daarna een laagje van de vleessaus, laagje aubergine, laagje tomaat.1
1 Herhaal dit en eindig met een laagje vleessaus.1
2 Als laatste een laag mozzarella.1
3 Zet dit alles in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 45 min.1
4 Serveer dit met stokbrood en een glaasje rode wijn.