Champignonhoeden met vleesvulling

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de steeltjes van de champignons, maak ze zuiver en snij ze zeer fijn
  • 2 Stoof ze gedurende 10 min in de boter + citroen + peper, zout en nootmuskaat
  • 3 De hesp en de tong zeer fijn snijden
  • 4 Bereid een bechamelsaus met de fijngesneden steeltjes, de hesp en de tong. (houd wel een beetje tong en hesp over voor de garnering)
  • 5 Meng tevens de room onder de saus
  • 6 Vervolgens de champignonhoeden proper maken en vullen met het mengsel en op een goed ingesmeerde bakplaat leggen
  • 7 Garen gedurende 20 min in een oven op 200 °
  • 8 De champignons overbrengen op een serveerschotel, en de rest van de saus aanlengen met wat water + bouillonblokje en binden met de maïsbloem
  • 9 De saus over de champignons gieten en het restant van de tong en de hesp, evenals de peterselie, er over strooien1
  • 0 Dien dan op.

Champignonhoeden met vleesvulling is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Arancini (risottoballetjes) gevuld met worst & zeekraal-tomatenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla met varkensreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortellini met auberginesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde champignons met pancetta en Parmezaanse kaas
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Steaks en met pesto gevulde champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Champignonhoeden
10-20 min -
Bekijk recept
Champignonhoeden Gevuld Met Noten
20-30 min -
Bekijk recept