Zoek
Rabo de Toro - Ossenstaart
4
200 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,5 kg ossenstaart (best vlezige stukken)
1 liter rundsbouillon
0,33 liter Leffe (blond)
3 repen Chocolade
0,25 liter ookroomK
2 stuks Rode Ui
1 stuk Wortel
1 snuifje zout
1 snuifje zwarte peper
75 gram bakmargarine
1 lepel maïzena (express)
Bereiding
1
Kruid het vlees met zout en peper en bak het aan in boter.
2
Haal het vlees uit de pan en leg het in een ruime kookpot.
3
Laat de vetstof in de pan.
4
Fruit de uien en de wortelen in de pan.
5
Voeg de bouillon, het bier en de chocolade toe.
6
Giet alles nu in de ruime kookpot met het vlees.
7
Zorg dat het vlees goed onder staat.
8
Controleer de smaak en kruid bij.
9
Laat het vlees 3 uur garen op een laag vuur. (Stand 3).1
0
Haal het vlees uit de kookpot. (Het vlees is nu gaat, en komt makkelijk los van het been).1
1
Kook het vocht in. Voeg de room toe. Bind de saus eventueel tot de gewenste dikte1
2
Voeg het vlees weer bij de saus.
Rabo de Toro - Ossenstaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Snelle risotto met groene asperges
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenstaartsoep met kruidendumplings
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte Ui Met Knolselderijpuree En Ossenstaart
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept
Ossenstaart
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept