HERTEKALFFILET MET DUO VAN GROENTEN EN PORTOSAUS

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 smelt 1 el boter in een pan en bak 600 gr hertenkalffilet aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout. Leg in een ovenschaal en zet 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. Smelt 1 el boter en stoof 2 fijgesnipperde sjalotten glazig. Giet er 1/2 dl porto bij en laat volledig verdampen. Voeg 2 DL wildfond toe en laat inkoken tot een saus. Snij de hertenkalffilet in dunne sneden, bedruppel met de portosaus en serveer met geglaceerde miniwortelen, minibloemkolen en kroketten

HERTEKALFFILET MET DUO VAN GROENTEN EN PORTOSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Medaillon van hinde met portosaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindemedaillon met portosaus
0 min
Bekijk recept
Gevulde kalkoen met portosaus
0 min
Bekijk recept
Rosbief met portosaus en ganzenlever
0 min
Bekijk recept

Hertekalffilet met oesterzwammen in pepersaus
0 min
Bekijk recept
Hertekalfbiefstukjes in pepersaus
0 min
Bekijk recept