Zoek
Stifado
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gram rundsstoofvlees
gyroskruiden
4 uien
6 teentjes knoflook
olijfolie
1 blik tomatenblokjes
4 kruidnagel
2 laurierblaadjes
zwarte olijven
zout en peper
Bereiding
1
Doe 3 eetlepels gyroskruiden over het vlees en schep ze om en om.
2
Laat ze 1/2 uur op een koele plaats.
3
Snij de uien en knoflookteentjes in kleine blokjes.
4
Verhit in een braadpan een paar lepels olijfolie en schroei het vlees rondom dicht.
5
Voeg op een laag vuur de uien en knoflook toe en bak ze al roerend 4 minuten.
6
Voeg de tomatenblokjes, kruidnagels, laurierblaadjes, olijven, zout en peper toe en laat het geheel 2 uren stoven met het deksel op de pan.
7
Roer af en toe wel eens het geheel om.
8
Lekker met aardappelen, puree of rijst.
Stifado is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado (stoofschotel Met Rundvlees)
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado (stoofschotel Met Rundvlees)
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept