Stifado

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe 3 eetlepels gyroskruiden over het vlees en schep ze om en om.
  • 2 Laat ze 1/2 uur op een koele plaats.
  • 3 Snij de uien en knoflookteentjes in kleine blokjes.
  • 4 Verhit in een braadpan een paar lepels olijfolie en schroei het vlees rondom dicht.
  • 5 Voeg op een laag vuur de uien en knoflook toe en bak ze al roerend 4 minuten.
  • 6 Voeg de tomatenblokjes, kruidnagels, laurierblaadjes, olijven, zout en peper toe en laat het geheel 2 uren stoven met het deksel op de pan.
  • 7 Roer af en toe wel eens het geheel om.
  • 8 Lekker met aardappelen, puree of rijst.

Stifado is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado (stoofschotel Met Rundvlees)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stifado (stoofschotel Met Rundvlees)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept