Kalfsvlees met uien

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in blokjes; doe een beetje olie in een braadpan en voeg de gesnipperde ui en het vlees toe.
  • 2 Keer het vlees een paar keer om en laat het aan alle kanten bruin worden.
  • 3 Voeg peper, zout en azijn toe en laat 1 minuut bakken en voeg dan laurier, knoflook en de tomatensaus toe.
  • 4 Doe er zoveel lauw water bij dat het vlees onder staat en laat het gaar stoven.
  • 5 Maak intussen de 2 uien schoon en snijd ze in blokjes.
  • 6 Bestrooi ze met zout en bak ze op.
  • 7 Voeg ze 10 minuten voordat het vlees gaar is aan het vlees toe.
  • 8 Lekker met aardappelen, puree of rijst.

Kalfsvlees met uien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept