Stoofvlees met citroen

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de boter in een braadpan en bak het vlees, haal het daarna even uit de braadpan.
  • 2 Bak in de braadpan de ui glazig, voeg het vlees weer toe en giet het sap van de citroen erover.
  • 3 Voeg 100 ml water en het laurierblad toe, sluit de pan en laat het geheel sudderen tot het vlees gaar is.
  • 4 Maak intussen de wortelen schoon en snijd ze in plakjes.
  • 5 Voeg deze met de kruiden naar smaak bij het vlees. Persoonlijk gebruik ik oregano.
  • 6 Laat het geheel nog ongeveer 10 minuten sudderen tot de wortelen ook gaar zijn.
  • 7 Maak het gerecht af met wat peterselie.

Stoofvlees met citroen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept