Lamspilav

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in grote blokjes.
  • 2 Pel de ui en de knoflook en had ze fijn.
  • 3 Verhit in een grote pan de olie en braad het vlees hierin rondom goed aan.
  • 4 Doe er de ui en de knoflook bij, fruit ze goudgeel en blus met de hete bouillon.
  • 5 Laat alles afgedekt een uur zacht koken.
  • 6 Was de paprika's, maak ze schoon en snijd in fijne reepjes.
  • 7 Giet kokend water over de tomaten, pel ze en snij ze klein.
  • 8 Breng ruim water met zout aan de kook, strooi de rijst erin en kook die 20 minuten op een laag vuur.
  • 9 Doe na 40 minuten de paprika's en tomaten bij het vlees.1
  • 0 Giet de rijst af, spoel met heet water en laat uitlekken.1
  • 1 Doe de rijst in de vleespan en roer die voorzichtig door.1
  • 2 Voeg peper en nootmuskaat toe.

Lamspilav is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamspilav
0 min
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamspilav
0 min
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept