Zoek
Lamspilav
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr lamsvlees
2 uien
1 teentje knoflook
3 el olijfolie
250 ml hete vleesbouillon
2 groene paprika's
2 tomaten
zout, peper, nootmuskaat
250 gr rijst
Bereiding
1
Snijd het vlees in grote blokjes.
2
Pel de ui en de knoflook en had ze fijn.
3
Verhit in een grote pan de olie en braad het vlees hierin rondom goed aan.
4
Doe er de ui en de knoflook bij, fruit ze goudgeel en blus met de hete bouillon.
5
Laat alles afgedekt een uur zacht koken.
6
Was de paprika's, maak ze schoon en snijd in fijne reepjes.
7
Giet kokend water over de tomaten, pel ze en snij ze klein.
8
Breng ruim water met zout aan de kook, strooi de rijst erin en kook die 20 minuten op een laag vuur.
9
Doe na 40 minuten de paprika's en tomaten bij het vlees.1
0
Giet de rijst af, spoel met heet water en laat uitlekken.1
1
Doe de rijst in de vleespan en roer die voorzichtig door.1
2
Voeg peper en nootmuskaat toe.
Lamspilav is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lamspilav
0 min
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
0 min
Bekijk recept
Lamspilav Met Hazelnoten En Rozijnen
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Lamspilav / Lamspilaf
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamspilav
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept