Tagine

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de ui in de olie en voeg dan het lamsvlees toe en bak rondom bruin.
  • 2 Voeg de bouillon, honing, kaneel, saffraan toe en roer goed.
  • 3 Laat dit met het deksel op de pan op een matig vuur ongeveer 1 uur stoven.
  • 4 Roer de bosui erdoor.
  • 5 Klop de eierdooiers met de slagroom los.
  • 6 Doe er 4 eetlepels hete saus bij en roer het mengsel door de saus. Laat niet meer koken.
  • 7 Breng op smaal met zout en peper.
  • 8 Ondertussen kook je de couscous of rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  • 9 Garneer met munt.

Tagine is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept