Zoek
Tagine
4
0 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 ui, gesnipperd
1 el olie
400 gr lamsvlees
400 ml kruidenbouillon
2 tl honing
1 tl kaneel
1 gr saffraan
2 bosuitjes, gesneden
2 eierdooiers
100 ml slagroom
zout en peper
300 gr couscous of rijst
3 el munt, fijngehakt
Bereiding
1
Bak de ui in de olie en voeg dan het lamsvlees toe en bak rondom bruin.
2
Voeg de bouillon, honing, kaneel, saffraan toe en roer goed.
3
Laat dit met het deksel op de pan op een matig vuur ongeveer 1 uur stoven.
4
Roer de bosui erdoor.
5
Klop de eierdooiers met de slagroom los.
6
Doe er 4 eetlepels hete saus bij en roer het mengsel door de saus. Laat niet meer koken.
7
Breng op smaal met zout en peper.
8
Ondertussen kook je de couscous of rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
9
Garneer met munt.
Tagine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Groentetajine met couscous
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zalm met pittige salsa
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagine Van Lamsvlees Met Pruimen
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept