Tajine met lamsvlees en rijst

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de bonen, wortelen en paprika schoon, snijd ze in stukjes en kook ze in zout water, laat uitlekken.
  • 2 Verhit de olie in de tajine en bak het vlees aan alle kanten mooi bruin. Breng op smaak met gember, peper en zout, paprikapoeder en komijn en laat eventjes stoven.
  • 3 Voeg na 45 minuten de gesneden tomaten bij, samen met de groenten en het citroensap. Laat nog eens 30 minuten stoven.
  • 4 Kook de rijst zoals op de verpakking en roer vlak voor het opdienen er een klontje boter door.

Tajine met lamsvlees en rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept