Mini borrel worstenbroodjes

4
37 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier. Kluts het eitje los.
  • 2 Maak een kruis met een scherp mes in elk plakje bladerdeeg zodat er 4 gelijke stukken ontstaan.
  • 3 Leg een worstje op elk stuk, rol op, plak de randen met een beetje van het ei en knijp the uiteinden dicht. Leg de pakketjes met de naad naar beneden op de bakplaat.
  • 4 Kwast ze in met de rest van het ei en bestrooi met maanzaad. Bak in 15-17 minuten goudbruin.
  • 5 .Maak ondertussen de mosterdsaus door de mayonaise, grove mosterd en Griekse yoghurt in een kom te mengen.
  • 6 Serveer de worstjes warm uit de oven met de mosterdsaus.

Mini borrel worstenbroodjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Brabantse worstenbroodjes
15 min Snack
Bekijk recept
Roggeworstenbroodjes
30 min
Bekijk recept
Worstenbroodje met spinazie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept