1 Snijd het rundvlees met een scherp mes in heel dunne plakjes. Snijd die plakjes daarna in reepjes en vervolgens in kleine dobbelsteentjes. Zet afgedekt in de koelkast.
2 Hak alle kruiden fijn. Voeg de olijfolie, de gehakte kruiden, de Parmezaanse kaas en peper toe. Meng goed onder elkaar.
3 Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes. Verhit de Solo in een pan, bak de groenten kort op hoog vuur en laat ze uitlekken op keukenpapier. Laat afkoelen.
4 Houd 3 eetlepels van de beetgare groentjes apart en meng de rest met de notenolie en azijn. Kruid af met peper en zout.
5 Meng ten slotte het vlees, de kruiden en de groenten door elkaar. Dresseer deze tartaar met een ringvorm op de borden. Werk elk bord af met wat van de gebakken groentjes en een paar druppels notenolie.
Rundstartaar met verse kruiden en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen