Zoek
Lamskoteletjes in olijvenkorstje met gekonfijte
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 g niet van elkaar gesneden lamskoteletten
2 rode paprika’s
150 g ontpitte groene olijven
1 teentje look, gehakt
3 takjes verse tijm
1 ui
harissa
1 eetlepel olijfolie
25 g Solo Light vloeibaar
zout en peper
0.5 l lamsfond
Bereiding
1
Pel en snipper de ui
2
Pel en ontpit de paprika’s en snij ze in reepjes. Laat ze 15 minuten garen met de gehakte ui en 2 eetlepels olijfolie. Kruid met peper en zout.
3
Hak de olijven met 1 eetlepel olijfolie tot een gladde pasta en kruid met de look, harissa en tijm.
4
Smelt de Solo Light Vloeibaar in een schotel en
5
laat het vlees aan alle kanten kleuren. Smeer het vlees in met de olijvenpasta
6
en laat 8 minuten garen in een op 180 ° voorverwarmde oven.
7
Doe de lamsfond in de pan en laat inkoken tot een saus.
Lamskoteletjes in olijvenkorstje met gekonfijte is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Gemberhartjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept