1 Meng het bier en de balsamicoazijn in een lage schaal. Pel de knoflook en snipper hem fijn. Snijd de rozemarijnblaadjes fijn en schep met de knoflook door het bier-balsamicomengsel. Laat de koteletten hierin minstens een uur marineren (liefst in de koelkast).
2 Maak de gebrande ui: halveer de uien, maar laat de schil eraan. Zet ze met de snijkant naar onder kort in de microgolf (2 minuten op halve kracht). Verhit een klontje Solo in een braadpan en schroei de uien met de snijkant naar onder tot ze mooi donker zijn.
3 Maak de gekaramelliseerde noten: verhit een droge koekenpan en bak de noten op hoog vuur, blus met balsamico, voeg een theelepeltje honing toe en kruid af met peper en zeezout.
4 Verhit een grillpan en gril de kotelet mooi bruin. Serveer met de uien en noten en lekker vers stokbrood.
Gemarineerde varkenskotelet met ui en nootjes is een recept van Solo Open Kitchen