Gemarineerde varkenskotelet met ui en nootjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het bier en de balsamicoazijn in een lage schaal. Pel de knoflook en snipper hem fijn. Snijd de rozemarijnblaadjes fijn en schep met de knoflook door het bier-balsamicomengsel. Laat de koteletten hierin minstens een uur marineren (liefst in de koelkast).
  • 2 Maak de gebrande ui: halveer de uien, maar laat de schil eraan. Zet ze met de snijkant naar onder kort in de microgolf (2 minuten op halve kracht). Verhit een klontje Solo in een braadpan en schroei de uien met de snijkant naar onder tot ze mooi donker zijn.
  • 3 Maak de gekaramelliseerde noten: verhit een droge koekenpan en bak de noten op hoog vuur, blus met balsamico, voeg een theelepeltje honing toe en kruid af met peper en zeezout.
  • 4 Verhit een grillpan en gril de kotelet mooi bruin. Serveer met de uien en noten en lekker vers stokbrood.

Gemarineerde varkenskotelet met ui en nootjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
In port gemarineerde kersen met limoen-mascarpone
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept