1 Pel de rode uien en snijd ze in ringen. Verhit de Solo in een koekenpan en stoof de uiringen op een zacht vuur aan met de rest van de ingrediënten (Guinnessbier, esdoornsiroop, tijm, peper en zeezout). Laat zacht stoven tot de uischijfjes licht gekaramelliseerd en glanzend zijn.
2 Meng het gehakt met de rest van de ingrediënten en vorm er met vochtige handen 4 hamburgers van, op de maat van je broodjes. Verhit Solo in een koekenpan en bak de burgers aan beide zijden mooi bruin en gaar ze naar smaak.
3 Verwarm de oven voor op 160°C. Leg de plakjes bacon op een bakplaat bekleed met bakpapier en rooster ze krokant.
4 Meng de pickles met de mayonaise of zure room tot een glad sausje. Was de ijsbergsla, dep hem droog en trek hem in stukjes.
5 Snijd de sesambroodjes in helften en leg op de onderste helft een sneetje Cheddar. Zet kort onder de grill in de oven tot de kaas licht smelt.
6 Verdeel er telkens een laagje sla en uiringen over. Leg er de burger en bacon op en werk af met de picklesmayonaise. Zet de bovenste helft van het broodje op de burger en serveer.