Varkensmedaillons met appel-vlierbessencompote

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de partjes in stukjes. Was de vlierbessen. Breng de appelstukjes met de vlierbessen, de honing en het kaneelpoeder aan de kook en kook ze 10 minuten op een laag vuur. Neem de pan van het vuur.
  • 2 Schil intussen de aardappelen en rasp ze grof. Roer het ei en peper naar smaak erdoor. Bestrijk het vlees met een halve eetlepel Becel Original en bestrooi met peper naar smaak.
  • 3 Bak van het aardappelmengsel in de rest van de Becel Original in een koekenpan met antiaanbaklaag 6 tot 8 koekjes. Verhit gelijktijdig een grillpan en gril de varkenshaas rondom bruin en afhankelijk van de dikte in 10 tot 12 minuten vanbinnen net gaar.
  • 4 Snijd het vlees in 1 cm. dikke plakken en serveer met de aardappelkoekjes en de appelvlierbessencompote.

Varkensmedaillons met appel-vlierbessencompote is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons, saus met rozijnen en gedroogde abrikozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakte varkensmedaillons met port-saliesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillons met appels en pastinaakpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept