Tomaat uit de oven, gevuld met aardappel

4
4 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappel in blokjes van ongeveer 1 cm en blancheer in licht gezouten water. Snijd de paprika in blokjes. Hak de ui en de knoflook fijn. Bak het gehakt in de olijfolie, voeg na enkele minuten de paprikablokjes, knoflook, tijm en ui toe en laat enkele minuten meebakken. Breng op smaak met peper en zout, voeg de tomatensaus toe en laat inkoken. Snijd het deksel van de tomaten en lepel ze zo leeg mogelijk. Vul met de saus en dek af met een plakje mozzarella. Zet het deksel er bovenop. Zet 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170°C.
    - See more at: http://www.aardappel.be/?recipe=tomaat-uit-de-oven-gevuld-met-aardappel-kalfsgehakt-en-paprika#sthash.fKTYJrXv.dpuf

Tomaat uit de oven, gevuld met aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept