Spaghetti Stroganoff

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Na het succes van de gehaktballetjes stroganoff in mijn gezin nu een variatie met spaghetti stroganoff.
  • 2 Voeg 1 el olie toe aan je wok en bak de ui en 2 teen knoflook uit de pers in enkele minuten lekker zacht.
  • 3 Voeg het gehakt toe en rul het mee. Voeg dan de paprika, courgette blokjes en de champignon plakjes toe en laat alles in ca 10 minuten zachtjes garen. Roer af en toe het hele zaakje door.
  • 4 Maak ondertussen de saus. Voeg 3 el olie in een sauspan en voeg de bloem toe. Roer goed met een garde en laat de bloem een minuutje garen. Blus met een flinke scheut vodka en roer tot een gladde massa.
  • 5 Voeg dan nog een geperst teentje knoflook toe met de oregano en de paprikapoeder. Voeg de runderbouillon en de tomatenpuree toe en klop alles tot een gladde saus. Laat enkele minuutjes doorkoken. Proef de saus en voeg zo nodig peper en zout uit de molen toe.
  • 6 Ik voeg nog graag een scheutje worcestersaus en enkele druppels tabasco toe voor wat meer pit.
  • 7 Voeg de saus bij de groenten en het vlees en kláár . Serveer op de gekookte spaghetti die is bereid volgens de beschrijving op het pak en werk het gerecht af met de room en de peterselie.
  • 8 Serveer eventueel met wat salade .

Spaghetti Stroganoff is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paddenstoelenstroganoff met rijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Funpasta met kip en stroganoffsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef stroganoff
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stroganoff-schnitzel met bonensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept