Aardappelcurry met zeebaars

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de geschilde aardappelen in dobbelsteentjes van 3 cm op 3 cm.
  • 2 Hak de uien, het citroengras, de wortelen en de gember fijn.
  • 3 Bak in wat sesamolie op een matig vuur in een grote kookpot, voeg de curry toe en verhoog het vuur.
  • 4 Meng en laat enkele minuten bakken.
  • 5 Voeg de visbouillon en de kokosroom toe, breng aan de kook en voeg de vissaus toe.
  • 6 Voeg de aardappelblokjes en de shiitakes toe aan de curry.
  • 7 Laat 10 minuten koken.
  • 8 Snijd de paksoi in schijfjes en voeg toe aan de curry.
  • 9 Plaats het deksel op de kookpot en laat even sudderen.1
  • 0 Snijd ondertussen de zeebaars in plakjes, en bak hem in een antikleefpan, kruid met peper en zout.1
  • 1 Serveer de zeebaars in een kom en schenk er de curry over.1
  • 2 Werk af met koriander.

Aardappelcurry met zeebaars is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelcurry met kokosmelk
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete-aardappelcurry met witvis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperig gebakken tofu in zoete-aardappelcurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept