GEBAKKEN ZALM MET PREI EN BECHAMELSAUS

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de zalm oppervlakkig ontdooien en dep droog
  • 2 kook het preiwit 10 minuten gaar in lichtgezouten water, giet af
  • 3 smelt 3 el boter in een kookpot er roer er de bloem onder. Laat even drogen op het vuur. Giet er beetje bij beetje en al roerend de koude melk bij. Laat sudderen tot u een gebonden saus hebt; Kruid met nootmuskaat, peper en zout. roer de prei onder de saus
  • 4 smelt 2 EL boter in een braadpan en bak de zalmsteaks 5 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout. Bak de kroketten in de friteuse op 180°C

GEBAKKEN ZALM MET PREI EN BECHAMELSAUS is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus stap-voor-stap
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bechamelsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept