KABELJAUW MET TOMATEN UIT DE OVEN

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het knoflook fijn, snij de mozzarella en de tomaten in schijfjes
  • 2 verwarm de oven voor op 200°C
  • 3 Vet een ovenschaal in met 1/2 EL olijfolie. Dep de vis droog, kruid met peper en zout, en leg in de ovenschaal, verdeel er de pesto over
  • 4 Meng het knoflook met de provencaalse kruiden en strooi de helft over de vis
  • 5 leg de schijfjes mozzarella en tomaten over de vis, besprenkel met 2EL Olijfolie en bestrooi met de rest van de knoflookkruidenmengeling. Zet 30 à 35 minuten in de oven
  • 6 rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof

KABELJAUW MET TOMATEN UIT DE OVEN is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept