Mediterraanse zeeduivel

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190° C.
  • 2 Snipper knoflook en sjalot fijn, halveer de tomaatjes, snij de olijven in ringen en leg alles in een ovenschaal die groot genoeg is voor de vis. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Meng alles even door elkaar.
  • 3 Leg de vis op de groenten, giet de fumet (of wijn) hierover en kruid de vis met peper en zout. Voeg zeste en sap van de citroen toe.
  • 4 Zet de schaal in de oven en laat 30 à 40 minuten sudderen, afhankelijk van de dikte van de vis.

Mediterraanse zeeduivel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosduivel met tropische salsa en passiesaus
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Stoemp met feta, gedroogde tomaten en merguezworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane volle groentetaart
15 min-
Bekijk recept
Mediterrane courgettecake
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterraanse Bonenschotel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept