Pilaf met zalm en limoen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de gesnipperde ui in de olie in een stoofpot op zacht vuur gedurende 5 min. Voeg dan de currypasta toe, meng 1 min, doe er vervolgens de erwten en de rijst bij. Roer tot de rijstkorrels glazig worden, overgiet ze dan met de witte wijn. Voeg 3 koppen water (45 cl) toe en het verkruimelde bouillonblokje. Meng goed, breng aan de kook, zet een deksel op de pot en laat 20 min. op heel zacht vuur sudderen.
  • 2
  • 2Snij de zalm in kleine blokjes, rasp de schil van de limoen fijn en pers het sap uit het vruchtvlees. Doe alles bij in de stoofpot en laat nog 3 min. extra op het vuur staan.
  • 3
  • 3Breng op smaak met peper en zout, voeg de bieslook toe en serveer meteen.
  • 4 Kooktip
  • 5 Je kan de zalm vervangen door een andere soort vis, ook in filets

Pilaf met zalm en limoen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept