Geroosterde zeewolf met asperges en zeekraal

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en kook ze al dente in gezouten water. Houd ze warm.
  • 2 Laat de zeekraal een half uurtje ontzouten in ruim koud water.
  • 3 Spoel en kook in ruim kokend water. Voeg zeker geen zout toe (zeekraal is zout) en gebruik voldoende water.
  • 4 Klop de dooiers op met een scheut citroensap, laat intussen de boter smelten op laag vuur, roer zoals bij de bereiding van mayonaise de gesmolten boter door de opgeklopte eidooiers, breng op smaak met peper en zout.
  • 5 Verhit een grillpan, haal de stukken zeewolf door olie, kruid met zout en peper en rooster op matig warme grill. Strooi er op het einde enkele tijmtakjes over.
  • 6 Schik de asperges op een warm bord, strooi er de zeekraal langs, schik de vis op de asperges en nappeer de saus rondom het gerecht.

Geroosterde zeewolf met asperges en zeekraal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilet, knapperige salade en room met wasabi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept