Zoek
Kroketten van aardappel
4
20 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g bloemige aardappelen
100 g kabeljauwfilet
1 eidooier
2 eiwitten
50 g bloem
50 g broodkruim
1dl mayonaise
2 el gehakte tuinkruiden zoals peterselie, kervel, basilicum, dragon
Bereiding
1
Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water. Giet af, haal door een zeef en werk af met boter en een eidooier.
2
Kook de kabeljauwfilet gaar in licht gezouten water en prak fijn met een vork.
3
Meng de aardappelpuree met de kabeljauw en laat een nachtje bekomen in de koelkast.
4
Rol bolletjes van het aardappel-kabeljauwmengsel en haal ze achtereenvolgens door bloem, eiwit en broodkruim.
5
Maak de mayonaise aan met de tuinkruiden.
6
Frituur de kroketten goudgeel in schone olie en serveer met de kruidenmayonaise.
Kroketten van aardappel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van grijze garnalen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kip met witloof op Brabantse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept