Italiaanse wok met scampi

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar in licht gezouten kokend water. Verhit een scheut olijfolie in een wok. Bak de ui en de look glazig. Voeg de scampi toe en bak tot ze rozig worden. Kruid met peper en een beetje zout. Voeg de Italiaanse wokgroenten toe en bak 2 minuten mee. Kruid met de gedroogde oregano en eventueel met nog wat peper en zout. Giet de pasta af en doe bij de wok. Schep alles goed om en verdeel over de borden. Werk af met de verse oregano en wat Parmezaanse kaas.

Italiaanse wok met scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept