1 Laat de wokmix volledig ontdooien en dep goed droog.
2 Verdeel de broccoli 's in roosjes.
3 Schil de aardappelen en snij in stukken.
4 Snij de halfgedroogde tomaten in reepjes.
5 Scheur de blaadjes van het plantje basilicum .
6 Spoel de kappertjes.
7 Verwarm de oven voor op 190°C.
8 Maak intussen de puree: kook de aardappelen ongeveer 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat even drogen op het vuur. Voeg de room en de solo toe. Meng goed.
9 Kook de broccoliroosjes onafgedekt 6 a 8 min. beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en meng er de kappertjes , de halfgedroogde tomaten en de basilicum onder.1
0 Verdeel de wokmix over een ovenschaal en leg daarop de broccoli en de puree. Strijk glad en zet 25 a 30 min. in de voorverwarmde oven.
Ovenschotel met vis,aardappelen en broccoli is een recept van Solo Open Kitchen