Roerei met gerookte zalmpasta en wodka

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren goed los met de light room en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Snipper de zalm in fijne reepjes en roer ze erbij.
  • 3 Smelt de Solo in een pan in een warmwaterbad en gaar onder voortdurend roeren de eieren met de zalm.
  • 4 Verdeel ze over de toast en werk af met bieslook en citroensap. Dien op met wodka.

Roerei met gerookte zalmpasta en wodka is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Mosselbrochettes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gingersgroppino
5 min
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept