Zoek
Rode poon met inktvis op een bedje van groenten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0.5 l visbouillon
50 g Solo
4 rode ponen van elk300 g
4 sneetjes brood
2 teentjes look
3 eetlepels olijfolie
300 g spinazie
1 ui
500 g champignons
2 tomaten
peper en zout
tijm
200 g inktvis (reepjes)
1 paprika (rode)
Bereiding
1
Laat het brood weken in 1 dl bouillon.
2
Voeg er de Soloen 1 versnipperd teentje look bij.
3
Vul hiermee de ponen en schik ze in een ovenschotel.
4
Bestrooi ze met de tijm en breng verder op smaak met peper en zout.
5
Giet er de rest van de bouillon bij en schuif ze 15 minuten in een op 200° voorverwarmde oven.
6
Laat de spinazie stoven in de olie met het andere versnipperde teentje look.
7
Voeg er de inktvisreepjes bij en laat verder garen.
8
Ontpit en snij de paprika in stukjes, pel en snipper de ui fijn en snij de champignons in schijfjes en de tomaten in blokjes.
9
Roer ze bij de spinazie, dek af en laat op een zacht vuur verder garen. 1
0
chik een bedje groenten op de borden en leg op elk bord de in filets verdeelde vis en de vulling.1
1
Lepel er het kookvocht van de vis over.
Rode poon met inktvis op een bedje van groenten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept