Rijstsalade met inktvis en groenten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar in gezouten water.
  • 2 Breng de bloem op smaak met het pimentpoeder en haal er de inktvisreepjes door.
  • 3 Pers de look in de Solo en roerbak er de groenten in tot ze beetgaar zijn.
  • 4 Giet de rijst af en roer er de groenten door.
  • 5 Bak de inktvisreepjes in de olie goudgeel.
  • 6 Laat op keukenpapier uitlekken en meng met de rijst.
  • 7 erk af met citroensap.

Rijstsalade met inktvis en groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept