Mosselen met tomaat

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de mosselen in een bodempje water, en verwijder de helft van de schelpen.
  • 2 Schik ze op een schotel.
  • 3 Stoof de ui in de Solo en pers er de look bij.
  • 4 Ontpit en snipper de paprika’s in kleine stukjes en laat de tomaten uitlekken.
  • 5 nij ze in stukken en voeg de paprika’s en de tomaten in de pan toe.
  • 6 Bevochtig met de wijn en breng op smaak met peper en zout, koriander en citroensap.
  • 7 Verdeel over de mosselen en dien op.

Mosselen met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept