Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in zeer fijne plakjes.
  • 2 Snij de ui in plakjes.
  • 3 Bak beide in de hete Solo Frituurvet tot ze krokant zijn.
  • 4 Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met een beetje zout.
  • 5 Bak het spek krokant in een anti-aanbakpan zonder vetstof.
  • 6 Laat op keukenpapier uitlekken.
  • 7 Stoof de spinazie met de look, de laurierpoeder en de helft van de Solo.
  • 8 Breng op smaak met peper.
  • 9 Bak de vis in de Solo gaar en verdeel de filets is 2 stukjes. 1
  • 0 Schik de chips op de borden. 1
  • 1 Leg daarop een stukje vis, daarop spek en spinazie en werk af met een stukje vis. 1
  • 2 Meng de azijn met het kookvocht van de spinazie, lepel over de borden en dien op.

Zeebaarsfilet met spinazie en ui en aardappelchips is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
aardappelchips met americain
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Reuzegarnalen Met Asperges En Zoete Aardappelchips
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden
< 20 min -
Bekijk recept
Gebakken zeebaarsfilet met tomaat
20 - 30 min -
Bekijk recept