Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kabeljauw in stukken.
  • 2 Meng de bloem met het ei en het water.
  • 3 Breng het beslag op smaak met peper en zout.
  • 4 Pel en snipper de ui.
  • 5 Stoof aan in de Solo Vloeibaar en voeg er de kikkererwten aan toe.
  • 6 Giet er het blik tomaten bij en breng op smaak met peper, zout, laurierblad en de gepelde en versnipperde lookteentjes.
  • 7 Laat 15 minuten zacht sudderen.
  • 8 Haal de vis door het beslag en bak in de hete Solo Frituurvet.

Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Kabeljauwbeignets
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept