Zoek
Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade
4
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g bloem
1 dl water
zout
1 laurierblad
3 eetlepels Solo Vloeibaar
400 g kabeljauw filet
1 ei
peper
1 bli gegaarde kikkererwten
1 ui
2 teentjes look
Solo frituur olie
1 blik gepelde tomaten
Bereiding
1
Snij de kabeljauw in stukken.
2
Meng de bloem met het ei en het water.
3
Breng het beslag op smaak met peper en zout.
4
Pel en snipper de ui.
5
Stoof aan in de Solo Vloeibaar en voeg er de kikkererwten aan toe.
6
Giet er het blik tomaten bij en breng op smaak met peper, zout, laurierblad en de gepelde en versnipperde lookteentjes.
7
Laat 15 minuten zacht sudderen.
8
Haal de vis door het beslag en bak in de hete Solo Frituurvet.
Kabeljauwbeignets met kikkererwtencalderade is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauwbeignets
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept