Kabeljauwfilet met oregano

4
22 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schik de vis in een ovenschotel en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Lepel er de 2 eetlepels Solo Vloeibaar over, giet er de wijn bij en dek af.
  • 3 Schuif de schotel in de op 180° C voorverwarmde oven.
  • 4 Roer intussen de rest van de Solo Vloeibaar met de bloem glad en laat met de melk op een zacht vuur indikken tot een licht gebonden sausje.
  • 5 Breng op smaak met peper, zout en oregano.
  • 6 Schik de vis op de borden.
  • 7 Giet het kookvocht van de vis in de saus, roer de saus glad en verdeel over de vis.
  • 8 Werk af met versnipperde oreganoblaadjes.

Kabeljauwfilet met oregano is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept