Huisgemaakt vissticks met havermout

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de bloem op smaak met peper, zout en lookpoeder.
  • 2 Haal de vis eerst door de bloem, dan door het ei en dan door de havermoutvlokken.
  • 3 Bak in de Solo Frituurvet gaar.
  • 4 Pel en ontpit de komkommer.
  • 5 Mix het vruchtvlees met de yoghurt glad.
  • 6 Voeg de light room toe en breng op smaak met citroensap, peper en zout en dille.

Huisgemaakt vissticks met havermout is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haver-banaanpannenkoekjes
50 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept

Sambal oelek, huisgemaakt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Huisgemaakt Stracciatellaroomijs
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Huisgemaakt banaanyoghurtijs met aardbeien
0 min
Bekijk recept
Tartaar van tonijn
Snack
Bekijk recept