Papillotten van zalm met peper en sinaasappel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smeer 4 stukken aluminiumfolie in met Solo Vloeibaar.
  • 2 Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers er het sap uit.
  • 3 Schik de zalm op de folie, giet er het sap bij en verdeel er de schilletjes over.
  • 4 Breng goed op smaak met peper. Lepel er de rest van de Solo Vloeibaar over en sluit goed af.
  • 5 Schuif in de op 180° C voorverwarmde oven gedurende 6 minuten.
  • 6 Dien op met de gestoomde asperges en aardappeltjes.

Papillotten van zalm met peper en sinaasappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
'Vlinder'-wijtingfilets met scheuten en saffraansaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hanenkammen in papillot
20 min Voorgerecht
Bekijk recept