Staartvis in een hamjasje met tijmaardappeltjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappeltjes beetgaar in de schil.
  • 2 Snipper de ui fijn en stoof hem in de helft van de Solo.
  • 3 Breng de vis op smaak met peper.
  • 4 Rol de vis in de ham op en bak hem in de pan met de uien gedurende 3 minuten.
  • 5 Draai regelmatig om.
  • 6 Haal de vis uit de pan en hou warm.
  • 7 Doe de rest van de Solo met de aardappeltjes en de tijm in de pan en giet er de wijn bij.
  • 8 Roerbak op een heet vuur gedurende 1 minuut.
  • 9 Verdeel de vis met een scherp mes in plakjes en schik ze op de borden langs de aardappelen.

Staartvis in een hamjasje met tijmaardappeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kotelet met tijmaardappeltjes en tomaat
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse Kippenbouten Met Tijmaardappeltjes Uit De Oven
30-60 min -
Bekijk recept

Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Staartvismoten met sinaasappel en zeevenkel
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caribische staartvis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van staartvis met laurier en parmezaan
Hoofdgerecht
Bekijk recept