Zoek
Vis- en groententerrine
8
70 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 wortelen
1.3 l groetenbouillon
2 dl wijnazijn
1 kruidentuiltje
1 kg witte visfilets
4 blaadjes gelatine
peper
500 g spinazie blaadjes
1 dragon (vers takje)
Bereiding
1
Snij de wortelen in blokjes en stoom ze in de bouillon beetgaar.
2
Stoom ook de spinazie in de bouillon en laat goed uitlekken.
3
Stoom de vis in 1/2 kopje bouillon met de azijn en het kruidentuiltje.
4
Week de gelatine in een bodempje water en knijp dan uit.
5
Laat ze in de bouillon van de groenten smelten.
6
Schik de spinazie in de bodem van een terrinevorm.
7
Giet er een laagje gelatine op en laat 15 minuten in de koelkast opstijven.
8
Schik daarop de helft van de vis.
9
Giet weer een beetje gelatine en schik daarop de wortelen. Laat 15 minuten opstijven. 1
0
Schik er de rest van de vis op en werk af met de rest van de gelatine. 1
1
Snipper de dragon erover en zet minstens 8 uur koel weg.
Vis- en groententerrine is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept