Zoek
Gestoofde tonijnmoten
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g verse tonijnmoten
100 g gerookte spek
50 g Solo
2.5 dl witte wijn
1 laurierblad
3 teentjes look
peper
1 ui
Bereiding
1
Pel en snipper de ui en de look.
2
Smelt de Solo in een ruime pan en stoof er de ui en de look in aan.
3
Voeg het in reepjes gesneden spek toe en roerbak 1 minuut.
4
Leg er de vis bij, giet er de wijn bij en voeg het laurierblad toe.
5
Dek af en laat op een matig vuur garen.
6
Proef na op peper en zout en dien op.
Gestoofde tonijnmoten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tonijnsalade met venkel
35 min
Bekijk recept
Pasta met paprika tonijnsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnsteak met pittige avocadosalade
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde tonijn met aubergine
20 - 30 min -
Bekijk recept
Garnalencurry
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept