Zoek
Tartaar van tonijn
8
0 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g verse tonijn zonder vel en graten
2 fijngehakte sjalotten
2 eetlepels fijngehakte peterselie
1 limoensap
zout
roze peper
wasabi
1 eetlepel basilicum
2 eetlepels olijfolie
Bereiding
1
Snij de tonijn fijn, bij voorkeur met een keukenmes.
2
Meng de sjalotten, de peterselie en de basilicum onder de versneden tonijn en voeg hier ook de olijfolie en het limoensap aan toe.
3
Kruid met zout en roze peper.
4
Leg de tartaar op een degustatielepel en versier met een kroontje wasabi.
Tartaar van tonijn is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept