1 Snijd de wortels, shii-take, peultjes en courgette in kleine stukjes.
2 Kook de wortel en de peultjes krokant in gezouten water, giet af en spoel koud.
3 Snijd de sjalot en het citroengras in dunne reepjes.
4 Smelt de solo in de wok .
5 Doe de wortelen en de sjalot in de wok en voeg onder voortdurend roeren de courgette, de peultjes, de shii-take, de sojascheuten en het citroengras toe.
6 Breng op smaak met peper en zout.
7 Parfumeer met gember, de fijngehakte knoflook en op het allerlaatste moment de fijngehakte koriander.
8 Snijd elke zalmmoot overlangs in 3 gelijke plakjes en leg ze op een met Solo vloeibaar ingevette ovenplaat.
9 Schuif ze onder de grill tot elk plakje halfgaar is. 1
0 Neem de zalm uit de oven, blus de plaat met de sojasaus. 1
1 Leg een plakje zalm in het midden van het bord. 1
2 Verdeel daarop een laagje groenten en herhaal. 1
3 Eindig met een laagje zalm.1
4 Bestrooi met sesamzaadjes en serveer met wat sojasaus.
Lasagne van zalm met wokgroenten en citroengras is een recept van Solo Open Kitchen