St jakobsvruchten met roerei

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Strijk wat Solo over de vierkantjes filodeeg, strooi er maanzaad en Parmezaanse kaas over.
  • 2 Leg de vierkantjes deeg op een bakplaat en bak 3 tot 4 minuten in de oven tot ze krokant en goudgeel zijn.
  • 3 Kluts de eieren met peper en zout. Verhit wat Solo in een pan, draai het vuur meteen laag en giet de eierstruif erin. Laat op een heel laag pitje de eierstruif stollen en blijf voortdurend roeren met een platte houten spatel.
  • 4 Neem de pan van het vuur als de eieren de dikte van een puree hebben en bind dan met de room.
  • 5 Roer er Solo en de fijngesneden bieslook door.
  • 6 Snij de jakobsvruchten in fijne schijfjes, strooi er peper en zout over.
  • 7 Giet wat olijfolie in een kommetje en haal elk sneetje door de olijfolie.
  • 8 Verdeel het roerei over vier borden en bedek elk roerei met de fijne sneetjes jakobsvruchten.

St jakobsvruchten met roerei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haantje met knoflookaardappelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept