Geroosterde langoustines

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week het eekhoorntjesbrood 1 uur in lauw water, druk daarna al het water eruit.
  • 2 Smelt een nootje Solo in de pan en kleur er de paddestoelen in.
  • 3 Voeg er de asperges aan toe, kruid met peper en zout.
  • 4 Week de resten in de pan los met de gevogeltefond, voeg er de rest van de Solo aan toe en laat inkoken tot je een nog net vloeibare saus hebt.
  • 5 Snij de langoustines in de lengte in twee en verwijder het darmkanaal , kruid ze.
  • 6 Verhit Solo in een pan met antikleeflaag en bak daarin de langoustines, 30 seconden aan de kant met het pantser, 10 seconden aan de andere kant.
  • 7 Schik de langoustines op een bord, schep er de groenten bovenop en lepel er wat saus rond.

Geroosterde langoustines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lentesalade van kreeft en langoustines
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Asperge-tagliatelle met langoustines
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blini’s van zoete aardappelen met langoustines
Snack
Bekijk recept
Paella royal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept