Zoek
Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten
4
85 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout en peper
4 eetlepels Solo
4 eetlepels suiker
1 aubergines
1 courgette
4 tomaten
1 teentje look
250 g champignons
2 eetlepels citroensap
600 g zeeduivel medaillons
1 ui
Bereiding
1
Snijd de tomaten in 4 stukken, ontpit ze en schik ze op een ovenplaat .
2
Strooi er de suiker over en schuif ze 1 uur in de oven op 100°
3
Pel en snipper de ui en de look fijn.
4
Snijd de groenten in blokjes .
5
Stoof de ui aan in 2 eetlepels Solo en voeg er dan de andere groenten bij .
6
Breng op smaak met peper en zout en citroensap en laat tot een compote garen.
7
Kruid de vis met peper en zout en bak 3 minuten aan beide kanten aan in de rest van de hete Solo.
8
Schik de groentencompote met de tomaten in laagjes en met behulp van een ring op de borden.
9
Schik er er de vis op en dien op.
Zeeduivelmedaillon met tompoes van groenten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept