Zoek
Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bussel jonge wortelen
100 g lange witte radijzen
600 g rode tonijnfilet
1 bosje notensla
2 eetlepels extra vergine olijfolie
50 g pijnboompitten
100 g groene asperges
50 g babymaïs
150 g gele en groene courgettes
Bereiding
1
Maak de primeurs schoon en blancheer ze.
2
Spies de primeurs op een satéstokje , kruid met peper en zout en bak ze kort aan in een pan.
3
Verdeel de tonijn in 4 mooie stukken en gril deze.
4
Let er wel op dat de tonijn mooi roze blijft.
5
Schik de tonijn op de notensla, leg de spies met primeurs schuin op de tonijn en werk af met olijfolie en pijnboompitten.
Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskroon met kruidenkorst en primeurgroentjes
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje Met Fijne Primeurgroentjes
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min
Nagerecht
Bekijk recept