Zoek
Tonijntartaar met mangopuree
4
27 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g ultraverse tonijn(gehakt)
zeste van 1 limoen
sap van 1 limoen
2 eetlepels koriander (gehakt)
peper
1 eetlepel Becel zonnebloem olie
2 koffielepels suiker
6 soeplepels water
1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 mango (mango, gepeld, ontpit)
takjes koriander
Bereiding
1
Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen.
2
Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe.
3
Kruid met peper.
4
Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten.
5
Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus.
6
Zet koelweg.
7
Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden.
8
Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.
Tonijntartaar met mangopuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mangofool
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met gebakken garnalen en mango-knoflooksaus
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept