Tonijntartaar met mangopuree

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de tonijn, de zeste en het sap van de limoen.
  • 2 Voeg de gehakte koriander en Solo Vloeibaar toe.
  • 3 Kruid met peper.
  • 4 Zet koel en laat gedurende minimaal 20 min. rusten.
  • 5 Doe het mangovlees, het limoensap, de suiker, het water en de zonnebloem olie in een keukenrobot en mix in een gladde saus.
  • 6 Zet koelweg.
  • 7 Maak met een vormpje kleine, goed aangedrukte hoopjes op de borden.
  • 8 Besprenkel met de mangopuree en versier met een takje koriander.

Tonijntartaar met mangopuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vlaflip met mangoroom en chocoladevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangofool
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade met gebakken garnalen en mango-knoflooksaus
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tonijntartaar
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar met Thaise smaken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Christer’s Tartaar ‘Greek Mix’ en tonijn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijntartaar
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept